Financial Lease: de voordelen op een rijtje

Categorie:
15 december 2022
Leestijd: 2 minuten

Bent u op zoek naar een manier om een nieuwe auto te financieren? Dan is Financial Lease wellicht iets voor u. Maar wat zijn precies de voordelen van deze vorm van leasen? Wij zetten ze voor u op een rijtje.

 1. Flexibiliteit
  Met Financial Lease heeft u de vrijheid om te kiezen hoe lang u het contract wilt afsluiten en hoe hoog uw maandelijkse termijnen wilt zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om het leasen aan te passen aan uw financiƫle situatie.
 2. Eigendom
  In tegenstelling tot Operational Lease, waarbij u de auto alleen gebruikt zonder eigenaar te worden, wordt u met Financial Lease wel eigenaar van de auto. Dit betekent dat u na afloop van het contract de vrijheid heeft om de auto te verkopen of te houden
 3. Belastingvoordeel
  Financial Lease kan ook fiscaal aantrekkelijk zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de rente en afschrijving van de auto opvoeren als bedrijfskosten, wat kan leiden tot lagere belastingbetalingen.
 4. Zekerheid
  Met Financial Lease weet u precies waar u aan toe bent, omdat de maandelijkse termijnen en de looptijd van het contract van tevoren worden vastgelegd. Dit geeft u financiƫle zekerheid en maakt het makkelijker om uw budget te beheren.
 5. Mogelijkheid tot aanpassingen
  Met Financial Lease kunt u bijvoorbeeld opties en accessoires aan de auto laten toevoegen, zodat deze aansluit bij uw wensen en behoeften. Dit geeft u de mogelijkheid om de auto naar uw eigen smaak aan te passen.
 6. Dienstverlening
  Bij Financial Lease bent u niet alleen verzekerd van een nieuwe of gebruikte auto, maar ook van professionele dienstverlening. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van onderhoudscontracten en pechhulp, zodat u zorgeloos kunt rijden.
 7. Goedkoper dan kopen
  Financial Lease kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan het kopen van een auto. Dit komt doordat u bij Financial Lease alleen betaalt voor het gebruik van de auto, terwijl u bij het kopen van een auto ook de afschrijving van de auto zelf moet betalen.
 8. Ruime keuze
  Bij Autobedrijf Lohuis heeft u ruime keuze uit een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte auto's. Dit betekent dat u altijd een auto kunt vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Bent u overtuigd van de voordelen van Financial Lease? Dan is Autobedrijf Lohuis de perfecte partner voor u. Wij bieden een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte auto's en werken met flexibele leasecontracten op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom voor een proefrit.

Binnen 24 uur kunt u 
al in een nieuwe auto rijden!

Neem contact op
crossmenu