Wat te doen bij pech onderweg

Categorie:
16 december 2022
Leestijd: 2 minuten

Pech onderweg is iets waar niemand op zit te wachten, maar helaas is het wel iets wat iedereen wel eens kan overkomen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het pechmoment zo snel en soepel mogelijk op te lossen.

In dit artikel geven we enkele tips om te gaan met pech onderweg, zodat je weer snel op weg kunt.

  1. Zorg dat je een veilig plekje hebt gevonden om te staan. Als je pech hebt onderweg, is het belangrijk om eerst een veilig plekje te zoeken waar je de auto kunt parkeren. Probeer zo ver mogelijk van het verkeer af te gaan en zet je waarschuwingslichten aan.
  2. Bel hulpdiensten. Als je pech hebt en je voelt je niet in staat om de auto zelf te repareren, is het belangrijk om hulp te vragen. Bel de ANWB of een andere hulpdienst om je te laten vervoeren naar de dichtstbijzijnde garage.
  3. Zorg dat je de juiste gereedschappen bij je hebt. Als je wel in staat bent om zelf iets aan de auto te doen, is het belangrijk om de juiste gereedschappen bij je te hebben. Denk aan een reserveband, een jack en een krik. Als je deze gereedschappen bij je hebt, kun je in sommige gevallen zelf de auto repareren.
  4. Zorg voor vervangend vervoer. Als je de auto naar de garage moet brengen voor reparatie, is het handig om voor vervangend vervoer te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld met een leenauto of met openbaar vervoer.

Als je pech hebt onderweg, is het belangrijk om rustig te blijven en de juiste stappen te volgen. Zo kun je ervoor zorgen dat het pechmoment zo snel en soepel mogelijk opgelost wordt.

Bij Autobedrijf Lohuis begrijpen we dat pech onderweg niet leuk is. Daarom staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Onze ervaren monteurs kunnen je auto snel en efficiƫnt repareren, zodat je weer zo snel mogelijk op weg kunt. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Binnen 24 uur kunt u 
al in een nieuwe auto rijden!

Neem contact op
crossmenu